Gouverneur Gavin Newsom Problemen Blijf Thuis Bestelling

Content

In de weinige staten die nog volledig moeten heropenen, hebben gouverneurs doelen gesteld om dit te doen op foundation comment utiliser cristaux de cbd van vaccinatiegraad of andere gezondheidsmaatregelen.

 • Mr. Sisolak said the state is “100 % reopened” as of June 1.
 • Gov. Phil Murphy, a Democrat, lifted a statewide masks requirement on May 28.
 • Gov. John Carney, a Democrat, signed a brand new order eliminating social distancing requirements and a statewide masks mandate, effective May 21.
 • A state of emergency, in place since March 10, 2020, ended on June 15.

A state is considered fully reopened as soon as it has lifted all particular restrictions on businesses statewide, though masking and social distancing guidelines and limits on gatherings could stay in impact. Stricter native orders may also be in place, and local circumstances might not always replicate state requirements. Gov. Greg Gianforte, a Republican, rolled again restrictions put in place by former Gov. Steve Bullock, a Democrat.

Wat Werknemers Moeten Weten

Naast het stadscentrum en de haven, ook handig voor mensen die naar Helsinki reizen of uit Helsinki komen. Een eerdere versie van dit artikel bevatte ten onrechte sportscholen, bioscopen en waterparken in de lijst met gesloten bedrijven in Arizona. Gouverneur Ron DeSantis, een Republikein, schortte in mei alle lokale coronavirusbeperkingen en -mandaten op. Gouverneur Kay Ivey, een Republikein, kondigde aan dat het volksgezondheidsbesluit van Alabama op 31 mei zou aflopen en dat de beperkingen op voorzieningen voor seniorenzorg, What Are The Best CBD Gummies For Sleep? ziekenhuizen en verpleeghuizen zouden worden opgeheven. Ivey tekende in mei een wetsvoorstel dat vaccinpaspoorten verbiedt. Veel staten hebben de maskervereisten versoepeld voor degenen die zijn gevaccineerd nadat de Centers for Disease Control and Prevention hadden geadviseerd dat volledig gevaccineerde mensen in de meeste binnen- en buitenomgevingen zonder maskers konden gaan. In het hele land zijn de maskermandaten versoepeld, zijn de beperkingen opgeheven en zijn de meeste staten teruggegaan naar de normale gang van zaken.

Flexible depart insurance policies and alternate work schedules will help prevent the unfold of flu at your workplace, allow staff to proceed to work or function while limiting contact with others, help what strength cbd oil is best for me keep continuity of operations, and help folks manage their health and their family’s needs. Gov. Mark Gordon, a Republican, removed the statewide mask requirement in mid-March.

Zuidkust Verblijf

Adviseer alle medewerkers om thuis te blijven als ze ziek zijn tot ten minste 24 uur nadat hun koorts is verdwenen zonder het gebruik van koortsverlagende medicijnen, of nadat de symptomen zijn verbeterd (minimaal 4-5 dagen nadat de griepverschijnselen zijn begonnen). Gezondheidswerkers, medewerkers van de openbare veiligheid, sommige overheidsmedewerkers, personeel van supermarkten en eating places en medewerkers van bepaalde bedrijven worden over het algemeen Is CBD lip balm right for you? als essentiële werknemers beschouwd. Bedrijven zoals fabrikanten en nutsbedrijven moeten hun activiteiten voortzetten om onze gemeenschappen te ondersteunen. Wanneer mensen positief testen, is het een goed idee om een ​​huisarts te bellen als ze die hebben. Artsen kunnen advies geven over de behandeling en medische geschiedenis bijwerken. Ze zullen het resultaat ook rapporteren aan de volksgezondheidsinstanties, zodat het wordt opgenomen in het aantal gevallen.

Gov. Phil Murphy, a Democrat, lifted a statewide mask requirement on May 28. Mr. Murphy signed an government order ending the public health emergency on the same day. Gov. Tim Walz, a Democrat, lifted the state’s masks mandate on May 14, following up to date guidance on masks from the C.D.C. Remaining capability and social distancing limits were lifted on May 28. Gov. Brian Kemp, a Republican, issued an order in late May which absolutely lifted the few remaining mitigation guidelines for numerous companies, together with restaurants, bars, conventions and live performance venues. A public well being state of emergency order was allowed to expire on July 1. Gov. Asa Hutchinson, a Republican, lifted the statewide masks requirement beginning March 30 but said that companies still have the proper to ask customers to wear masks. Gov. Andrew M. Cuomo, a Democrat, lifted most percentage-based capacity restrictions on companies in May.

Uitzicht Op De Zon Spalato

Verschijn niet op een testlocatie zonder eerst een medische professional te raadplegen, omdat u mogelijk een doktersvoorschrift nodig heeft om in aanmerking te komen voor een take a look at. Ga niet naar een zorginstelling zonder eerst te bellen, tenzij het een noodgeval is, omdat u dan het risico loopt te worden blootgesteld aan COVID-19. https://www.youtube.com/embed/nynQW4sDX1M

(An easement is a privilege or a proper, distinct from ownership, to make use of in some way the land of another.) So, sometimes, a metropolis or county does not own the fee title to the property underlying the general public right-of-way; the abutting property owners have that payment title, and that title usually extends to the centerline of the right-of-way. (Because it is a “general rule,” there are all the time exceptions.) The right-of-way easement typically extends beyond the improved roadway and consists Simnel Cake Recipe (with CBD) of sidewalks, if any, and parking strips . Wisconsin’s Supreme Court declared a statewide mask mandate invalid and blocked Gov. Tony Evers, a Democrat, from issuing a brand new public health order without the state legislature’s approval. Gov. Tom Wolf, a Democrat, ended all remaining restrictions on companies and social gatherings on May 31. The state’s well being division lifted the masks mandate on June 28. Gov. Kate Brown, a Democrat, lifted mask requirements, capacity limits and social distancing restrictions on June 30. Gov. Charlie Baker, a Republican, lifted coronavirus restrictions and a statewide mask requirement on May 29.

Geverifieerde Beoordelingen Van Echte Gasten

One of the final remaining restrictions, a 50 % capacity limit on large indoor occasions of greater than 500 people, was eradicated on May 21. Gov. Doug Burgum, a Republican, allowed a statewide mask mandate to expire in January. Business restrictions limiting capability what is the strongest cbd oil additionally turned recommendations rather than necessities. In late April, the state legislature overrode Mr. Burgum’s veto of a bill that would ban statewide mask mandates.

Gouverneur Mike Parson, een Republikein, heropende begin mei 2020 alle bedrijven met regels voor sociale afstand, en hief later alle beperkingen op. Meest recentelijk heeft de heer Parson alle staatswerkers opgedragen om uiterlijk op 17 mei terug te keren naar hun kantoren voor persoonlijk werk. Vroege wetgevende inspanningen om de noodbevoegdheden van gouverneur Laura Kelly, een democraat, in te perken, resulteerden in beslissingen over beperkingen die werden overgelaten aan individuele provincies. Mevrouw Kelly heeft in juli 2020 een maskermandaat voor de hele staat uitgevaardigd, maar provincies mochten zich afmelden voor het bevel volgens de staatswet. Kelly het maskerbevel opnieuw uit, maar het werd snel teruggedraaid door staatswetgevers. Elk van de belangrijkste eilanden van Hawaï heeft verschillende beperkingen. Meest recentelijk heeft gouverneur David Ige, een democraat, aangekondigd dat het aantal bijeenkomsten zal toenemen en dat eating When The Heart Aches: On Grief And Loss places vanaf 8 juli op 75 procent van de capaciteit mogen werken.

De 9 Mooiste Steden Voor Herfstreizen

Op dit moment verspreidt COVID-19 zich snel door onze staat en sommige van onze gemeenschappen en, zonder aanvullende maatregelen te nemen, zal het gezondheidszorgsysteem van Louisiana meer zieke mensen hebben dan het kan verzorgen. De staat werkt aan het vergroten van de zorgcapaciteit, maar mensen moeten ook maatregelen nemen om de verspreiding van deze ziekte te voorkomen. Onze medische gemeenschap draait overuren om voor zieke mensen te zorgen, maar ze heeft hulp van het publiek nodig om te voorkomen dat nog meer mensen zorg nodig hebben. Gouverneur Ralph S. Northam, een democraat, elimineerde de maskervereiste voor volledig gevaccineerde mensen, om zich aan te sluiten bij C.D.C. de begeleiding. De heer Northam versoepelde de beperkingen op het gebied van capaciteit en sociale afstand op 28 mei. Eind april maakte gouverneur Bill Lee, een Republikein, een einde aan de overheidsvoorschriften voor de volksgezondheid. De heer Lee tekende ook een uitvoerend bevel dat de lokale autoriteiten ontslaat om maskermandaten op provinciaal niveau uit te vaardigen.

 • Burgemeester Muriel Bowser zal de aanwijzingen van de C.D.C. en laat volledig gevaccineerde mensen in de meeste omgevingen zonder maskers.
 • Masks are now not required for absolutely vaccinated individuals.
 • Gouverneur Kim Reynolds, een Republikein, verwijderde in februari een maskermandaat voor de hele staat, samen met bepaalde beperkingen bij het verzamelen.
 • Aangewezen leveranciers, distributiecentra en dienstverleners kunnen op hun beurt aanvullende leveranciers, distributiecentra en dienstverleners aanwijzen wier voortzetting noodzakelijk is om het werk van hun werknemers in kritieke infrastructuur mogelijk te maken, te ondersteunen of te vergemakkelijken.

Gov. Larry Hogan, a Republican, lifted all remaining capability restrictions on indoor and outdoor venues, in addition to all remaining restrictions on indoor and outside dining, starting May 15, and lifted a statewide masks mandate. Mr. Hogan lifted all remaining emergency mandates and restrictions on July 1. Gov. John Carney, a Democrat, signed a brand new order eliminating social distancing requirements and a statewide masks mandate, efficient May 21. Capacity restrictions on companies have We Have What You’Ve Been Looking For: Pure, High-Quality CBD Grown Under Organic Standards been also lifted. The state of emergency order will be ended on July thirteen. On June 15, Gov. Gavin Newsom, a Democrat, lifted social distancing and capability restrictions on companies and activities. Masks will still be required in indoor settings for unvaccinated people and proof of vaccination or unfavorable exams shall be requested at giant indoor events by way of Oct. 1.

De Coronavirus Pandemie

Het lijkt erop dat bijna het hele land tegen 4 juli open zal zijn met weinig beperkingen. Dergelijke aanvullende leveranciers, distributiecentra en dienstverleners mogen werknemers alleen aanwijzen als werknemers in kritieke infrastructuur voor zover die werknemers nodig zijn om het werk van de werknemers in kritieke infrastructuur bij de leverancier, het distributiecentrum of dienstverlener die ze heeft aangewezen. Aangewezen leveranciers, distributiecentra en dienstverleners kunnen op hun beurt aanvullende leveranciers, distributiecentra en dienstverleners aanwijzen wier voortzetting noodzakelijk is om het werk van hun werknemers in kritieke infrastructuur mogelijk te maken, te ondersteunen of te vergemakkelijken. Mensen kunnen hun huis verlaten voor medische behandeling of om zich te laten testen, maar ze moeten hun zorgverlener of arts bellen voordat ze dit doen voor advies. Uw arts kan u misschien helpen through wie viel cbd hat ein joint telegeneeskunde of beslissen of u getest moet worden door u telefonisch vragen te stellen.

Masks are no longer required for fully vaccinated people. Gov. Janet Mills, a Democrat, lifted capability do delta 8 have thc limits, distancing requirements and a statewide mask mandate on May 24.

Wereldwijde Vaccinaties

N95- en KN95-maskers zijn het meest beschermend en het is belangrijk dat ze goed passen. “Probeer de tijd die u samen doorbrengt te minimaliseren en de afstand te maximaliseren”, zegt Brewer. “Transmissie is een functie van tijd, nabijheid, virale belasting en verzachtende factoren.” Regelmatig handen wassen is ook de sleutel. Het hotel is zeer mooi gelegen, op slechts een paar meter van het historische centrum.

 • A public health state of emergency order was allowed to run out on July 1.
 • Capacity restrictions on companies were additionally lifted.
 • Masks are still required for unvaccinated people 12 and older in some places, together with K-12 faculties, jails and health care settings.
 • Gov. Pedro Pierluisi, a member of the New Progressive Party, allowed bars to reopen at 50 percent of capacity and outside bars with no capability limits if social distance is maintained, beginning June 7.
 • Uw arts kan u misschien helpen via telegeneeskunde of beslissen of u getest moet worden door u telefonisch vragen te stellen.

Reisbeperkingen zullen ook worden versoepeld voor volledig gevaccineerde personen uit andere Amerikaanse staten en territoria. Zodra de staat een vaccinatiegraad van 70 procent heeft bereikt, worden de beperkingen opgeheven. Alle persoonlijke overheidsactiviteiten moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de sociale afstandspraktijken en andere beperkende maatregelen om werknemers en klanten te beschermen die worden beschreven in sectie 5. Voor de toepassing van dit bevel omvatten noodzakelijke overheidsactiviteiten activiteiten die worden uitgevoerd door werknemers in kritieke infrastructuur, waaronder werknemers bij wetshandhaving, openbare veiligheid en eerstehulpverleners. Geen enkele persoon of entiteit magazine een bedrijf runnen of activiteiten uitvoeren waarbij werknemers hun huis of verblijfplaats moeten verlaten, behalve voor zover die werknemers nodig zijn om het leven in stand te houden of te beschermen of om minimale basishandelingen uit te voeren. Werknemers voorbereiden en adviseren over beleid met betrekking tot de zorg voor zieke gezinsleden of kinderen.

Gezondheid

Ms. Mills ended the state of civil emergency on June 30. An important approach to reduce the spread of flu is to keep sick people away from those who usually are not sick. Therefore, any employee who has flu symptoms should stay 5 Tips For Living A Healthier, Happier Life home and never come to work. It is possible that employees will need to take care of sick family members or care for kids if faculties are dismissed or early childhood packages are closed.

How To Stay Home & Chill With CBDfx

A state of emergency, in place since March 10, 2020, ended on June 15. Gouverneur Doug Ducey, een Republikein, stond toe dat bars hun normale activiteiten hervatten en hief lokale maskermandaten op met ingang van 25 maart. In juni vaardigde de heer Ducey een bevel uit dat universiteiten en hogescholen verbood studenten te verplichten zich te laten vaccineren, sale zich te laten testen of te dragen een masker om deel te nemen aan het leren. Alle persoonlijke overheidsactiviteiten op welk niveau dan ook die niet nodig zijn om het leven in stand te houden of te beschermen, of om die bedrijven en operaties te ondersteunen die nodig zijn om het leven in stand te houden of te beschermen, worden opgeschort.

Plaats

Masks are not required outdoor, however are really helpful for unvaccinated individuals. At other indoor locations with no customer service, persons are capable of take away their masks if everyone appears to be fully vaccinated. Gov. Roy Cooper, a Democrat, ended a statewide masks mandate and lifted capacity limits and social distancing necessities on May 14. Gov. Chris Sununu, a Republican, relaxed restrictions in March, permitting order here retail businesses to operate at one hundred pc of capability. Mr. Sununu allowed a statewide masks mandate to run out on April sixteen and remaining enterprise restrictions had been lifted May eight. Starting in April 2020 and ending July 1, 2021, the New York Times tracked coronavirus restrictions at the state degree, together with what businesses are allowed to open and whether or not officers require masks.

 • De heer Northam versoepelde de beperkingen op het gebied van capaciteit en sociale afstand op 28 mei.
 • De lounge op elke verdieping was mooi, met voorzieningen voor kinderen.
 • Om vragen te beantwoorden over zelfzorg voor COVID en over wanneer u medische hulp moet zoeken, heeft Scientific American artsen in het hele land gebeld die COVID-patiënten behandelen.
 • Gov. Greg Gianforte, a Republican, rolled back restrictions put in place by former Gov. Steve Bullock, a Democrat.

We hebben genoten van ons verblijf in de Spa Deluxe-kamer, die een prachtige jacuzzi heeft en over het algemeen vrij ruim is. We boekten verschillende spa-activiteiten en waren zeer tevreden met die diensten. Het is een zeer goede plek om Tallinn te ontdekken en tegelijkertijd wat ontspanningsmogelijkheden te hebben. Burgemeester Muriel Bowser zal de aanwijzingen van de C.D.C. en laat volledig gevaccineerde mensen in de meeste omgevingen zonder maskers. De beperkingen voor de meeste bedrijven werden op 21 mei opgeheven. De beperkingen voor bars en grote sport- en uitgaansgelegenheden werden op eleven 3 Ways CBD Can Help With Seasonal Allergies juni opgeheven.

Regering Kristi Noem, een Republikein, moedigde vaccinatie aan, maar verbood overheidsinstanties om bedrijven te verplichten een vaccinatiebewijs te overleggen. Eerder had mevrouw Noem aangekondigd dat ze geen lockdown of een maskermandaat zou bevelen zoals die in andere staten. Gouverneur Mike DeWine, een Republikein, beëindigde op 2 juni een maskermandaat en de meeste gezondheidsvoorschriften voor coronavirus werden opgeheven. De heer DeWine beëindigde de noodtoestand op 18 juni en versoepelde de beperkingen op verpleeghuizen en assistentiewoningen. Gouverneur email scraper Kim Reynolds, een Republikein, verwijderde in februari een maskermandaat voor de hele staat, samen met bepaalde beperkingen bij het verzamelen. De gouverneur evalueert de blijvende noodzaak van dit bevel voordat het afloopt. Een bedrijf of onderneming die werknemers in kritieke infrastructuur in dienst heeft, kan leveranciers, distributiecentra of dienstverleners aanwijzen waarvan de voortzetting van hun activiteiten noodzakelijk is om het werk van werknemers van kritieke infrastructuur mogelijk te maken, te ondersteunen of te vergemakkelijken. https://www.youtube.com/embed/8o0TY4QBUuY

Houd er rekening mee dat, hoewel aangrenzende eigenaren van onroerend goed eigenaar kunnen zijn van de vergoeding voor het onroerend goed dat aan de openbare weg ligt, ze dat onroerend goed alleen of helemaal niet kunnen gebruiken, afhankelijk van de erfdienstbaarheid voor openbaar reizen. Ze mogen dergelijk openbaar vervoer over de voorrang niet belemmeren – noch voertuigen op de verbeterde rijbaan, noch voetgangers op het trottoir. Zelfs als mensen zich slechts licht ziek voelen, moeten ze zich gedurende ten minste vijf dagen isoleren. Dat betekent alleen eten en slapen en geen badkamer delen. Als dat niveau van isolatie niet mogelijk is, zeggen consultants Benefits of Cannabidiol dat ze zich moeten concentreren op ventilatie en zorgvuldig en constant gebruik van maskers door iedereen in het huishouden.

Het Coronavirus Volgen

Gov. Jay Inslee, a Democrat, lifted capacity limits and social distancing requirements on June 30. Masks are nonetheless required indoors for unvaccinated individuals and large indoor events are limited to seventy five % of capability except all attendees are absolutely vaccinated. Gov. Pedro Pierluisi, a member of the New Progressive Party, allowed bars to reopen at 50 % of capability and outdoor bars with no capacity limits if social distance is maintained, beginning June 7.

 • We boekten verschillende spa-activiteiten en waren zeer tevreden met die diensten.
 • Geen enkele persoon of entiteit mag een bedrijf runnen of activiteiten uitvoeren waarbij werknemers hun huis of verblijfplaats moeten verlaten, behalve voor zover die werknemers nodig zijn om het leven in stand te houden of te beschermen of om minimale basishandelingen uit te voeren.
 • Masks are not required outdoors, however are really helpful for unvaccinated people.
 • Onze medische gemeenschap draait overuren om voor zieke mensen te zorgen, maar ze heeft hulp van het publiek nodig om te voorkomen dat nog meer mensen zorg nodig hebben.

Gov. Jared Polis, a Democrat, loosened mask requirements in mid-May. A public health order was up to date and prolonged through July 1.

Suites Voor Verlengd Verblijf

Deze misvattingen spitsen zich toe op de kwestie van eigendom. Gouverneur Phil Scott, een Republikein, heropende de staat op 14 juni volledig, nadat eighty procent van de inwoners van 12 jaar en ouder ten minste één vaccindosis had gekregen. Maskers en sociale afstand worden nog steeds aanbevolen voor niet-gevaccineerde mensen. https://www.youtube.com/embed/OJ3evO5eXEM

Ik heb begrepen dat sommige steden een beleid hebben om de titel van de vergoeding te verwerven bij het veroordelen van eigendom voor voorrangsdoeleinden, in plaats van alleen een erfdienstbaarheid te verwerven. Ik weet niet zeker waarom, maar er moet een reden zijn. Ik kom vaak misvattingen tegen die lokale overheidsfunctionarissen hebben over de aard van de voorrang van een stad of provincie – het verbeterde deel wordt een “straat” genoemd als deze zich in een stad bevindt en een “weg” als deze zich in de niet-opgenomen provincie bevindt.

Carrières

Gouverneur Tate Reeves, een Republikein, hief eind april een van de laatst overgebleven beperkingen van de staat op, waardoor overdekte enviornment’s op volle capaciteit konden werken. De heer Reeves shop here kondigde in juni aan dat de noodtoestand op 15 augustus zal eindigen. Staten zijn dichter bij het opheffen van alle beperkingen op bedrijven en bijeenkomsten gekomen naarmate de vaccinatiecampagne vorderde.

Mensen moeten op zijn minst de datum bijhouden waarop de symptomen zijn begonnen en de datum van een positieve take a look at. Om vragen te beantwoorden over zelfzorg voor COVID en over wanneer u medische hulp moet zoeken, heeft Scientific American artsen in het hele land gebeld die COVID-patiënten behandelen. We hebben ook de aanbevelingen van de Amerikaanse centra How To Enjoy A Spa Day At Home With CBDfx voor ziektebestrijding en -preventie en verschillende deskundigen op het gebied van de volksgezondheid beoordeeld om het meest actuele advies te verzamelen voor mensen die denken of weten dat ze de ziekte hebben. De cafetaria Loulou op de begane grond leent zich uitstekend voor een lekker ontbijt of brunch. De lounge op elke verdieping was mooi, met voorzieningen voor kinderen.

Fox Business Flash Topkoppen Voor 24 Augustus

Gov. Steve Sisolak, a Democrat, ended statewide social distancing requirements on May 1 and turned over authority on mitigation measures to individual counties. Mr. Sisolak stated the state is “100 percent reopened” as of June 1. A statewide masks mandate will stay in impact, although it has been relaxed following up to date C.D.C. steering.

 • Meest recentelijk heeft gouverneur David Ige, een democraat, aangekondigd dat het aantal bijeenkomsten zal toenemen en dat restaurants vanaf 8 juli op seventy five procent van de capaciteit mogen werken.
 • Limits on business capability and gatherings were lifted in January, whereas a statewide masks mandate was allowed to run out on Feb. 12.
 • Alle persoonlijke overheidsactiviteiten op welk niveau dan ook die niet nodig zijn om het leven in stand te houden of te beschermen, of om die bedrijven en operaties te ondersteunen die nodig zijn om het leven in stand te houden of te beschermen, worden opgeschort.

Nearly all remaining restrictions on businesses and social gatherings have been eradicated on June 15, after the state hit its goal of 70 % of adults with at least one dose of a Covid-19 vaccine. The Covid-19 state of emergency was allowed to run out June 24. Gov. John Bel Edwards, a Democrat, lifted a statewide masks mandate on April 28. Gov. Ned Lamont, a Democrat, lifted restrictions on businesses on May 19. Under updated protocols, masks are now not required outdoor and usually are not required indoors for vaccinated people. As a basic rule, a city or county right-of-way is an easement for public travel.

Beperkingen Uit Het Verleden

Limits on business capacity and gatherings were lifted in January, whereas a statewide mask mandate was allowed to run out on Feb. 12. Mr. Gianforte ended the state of emergency on June 30. Gov. Greg Abbott, a Republican, signed a regulation prohibiting companies and government entities from requiring proof of vaccination to obtain shop here a service. Mr. Abbott lifted the masks mandate and capacity limits on all businesses on March 10. Gov. Dan McKee, a Democrat, lifted capability limits on businesses and social gatherings on May 21. Nightclubs may operate without restrictions if proof of vaccination is required.

How To Stay Home & Chill With CBDfx

Effective June 1, there aren’t any restrictions for big indoor gatherings. Masks are still required for unvaccinated individuals 12 and older in some locations, including K-12 schools, jails and well being care settings. Counties with hospital occupancy above 85 p.c may be required to implement extra restrictions. A full reopening nonetheless comes with rules in plenty of places. Some states proceed to require the use of masks for unvaccinated folks, and some governors are nonetheless mandating that companies observe social distancing rules, at the equal time as they carry capability limits.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *